Ανω των 36 εκατομμυρίων ευρώ υπολογίζονται οι συνολικές αποζημιώσεις που θα καταβάλουν οι ασφαλιστικές εταιρείες για τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική την 23η Ιουλίου 2018. 

 

Add a comment

Για απόπειρα συγκάλυψης των πραγματικών γεγονότων, στην περίπτωση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, που στοίχισε τη ζωή σε 99 άτομα κατηγορεί τo Πυροσβεστικό Σώμα, ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης, τεχνικός σύμβουλος και συνεργάτης του συνηγόρου των οικογενειών των θυμάτων, Αντώνη Φούσα. 
Add a comment

Νέος Βουτζά. Υπουργικό κλιμάκιο

Περισσότερες  από πέντε ώρες διήρκεσε η ενημέρωση των πολιτών του Νέου Βουτζά από κυβερνητικό κλιμάκιο, το οποίο επισκέφθηκε σήμερα, το απόγευμα (Παρασκευή 14/9)  την πληγείσα, από τις πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου, περιοχή. 

Add a comment

Μάτι. Υπουργικό Συμβούλιο

Εκτενή ενημέρωση των κατοίκων στο Μάτι για την πορεία των υλοποίησης των έργων αποκατάστασης, τα επιδόματα και όλα τα ζητήματα αρωγής έγινε το απόγευμα από κυβερνητικό κλιμάκιο στο οποίο συμμετείχαν ο υπ. Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ο υπ. Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, η αναπλ. Υπουργός Εργασίας Θεανώ Φωτίου και ο υφυπ.  Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αναστ. Πετρόπουλος. 

Add a comment

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες το έργο της Επιτροπής Αυτοδιοίκησης του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ) αναφορικά με τις υποψηφιότητες στους Δήμους Ανατ. Αττικής τις οποίες καλείται να επιλέξει και να υποστηρίξει εν όψει των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου 2019. 

Add a comment

Αυξημένα είναι τα επίπεδα των αιωρουμένων σωματιδίων στο Μάτι σε σχέση με τα μέσα επίπεδα στο λεκανοπέδιο Αττικής, αλλά παραμένουν πολύ χαμηλότερα των οριακών τιμών που προβλέπονται από τη νομοθεσία. Αυτό δείχνουν οι επικαιροποιημένες περιβαλλοντικές μετρήσεις του Δημόκριτου», τις οποίες έδωσε στη δημοσιότητα. 

 

Add a comment

Πιλοτική εφαρμογή μιας ενδιαφέρουσας επιστημονικής έρευνας με επίκεντρο τη διαχείριση του Ασιατικού κουνουπιού τίγρης εξελίσσεται μεταξύ του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου, της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ) και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Εργαστήριο Εντομολογίας και Εφαρμοσμένης Ζωολογίας). 

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...