Τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση του επιδόματος στέγασης καθορίζει Κοινή Υπουργική Απόφαση, η οποία δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια». 

Add a comment

Τετράωρη προειδοποιητική στάση εργασίας εξήγγειλε για αύριο, Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018, το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Αττικό Μετρό (γραμμές 2 και 3) από έναρξη της βάρδιας, ώρα 5:00 π.μ. έως και 9:00 π.μ. 

Add a comment

Επισπεύδονται από το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι διαδικασίες για τη δημιουργία υποδομών σε εκατοντάδες οικισμούς Ρομά σε όλη τη χώρα, με άμεσο στόχο τη βελτίωση συνθηκών διαβίωσής τους.  Add a comment

Σώος περισυλλέχθηκε 19χρονος από τη θαλάσσια περιοχή της Αρτέμιδας. Αποκοιμήθηκε σε στρώμα θαλάσσης, το οποίο παρασύρθηκε σε μεγάλη απόσταση από την ακτή. 

Add a comment

Χρήστος Γραμματίδης

Την τελευταία του πνοή άφησε, στα 36 του χρόνια, νικημένος από τον καρκίνο, ο δικηγόρος Χρήστος Γραμματίδης, γνωστός και για τη δραστηριότητά του στα social media. 

Add a comment

Στάσεις εργασίας αύριο, Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 από τους εργαζόμενους στα μέσα μεταφοράς. Ειδικότερα: χωρίς μετρό θα μείνει η πρωτεύουσα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη, συμμετέχοντας όπως τονίζει το ΣΕΛΜΑ «στις κινητοποιήσεις εναντίων στην ψήφιση των νέων μέτρων». 

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...