Λεωνίδας Μπόμπολας & Σάκης Καλλιτσάντσης

Στη μέση ετήσια αύξηση του περιθωρίου λειτουργικής κερδοφορίας (EBITDA) κατά 15% μεσοπρόθεσμα και για το σύνολο των δραστηριοτήτων του ομίλου Ελλάκτωρ, στοχεύει η πρωτοβουλία Change4Ellaktor των αδελφών Καλλιτσάντση, όπως προκύπτει από την ανανεωμένη παρουσίαση που δημοσιεύτηκε χθες το πρωί.  

Add a comment

Ολοκληρώθηκε σήμερα η συμφωνία της πώλησης του 100% της Cyta Hellas. H συναλλαγή υπεγράφη στα γραφεία της PwC στο Χαλάνδρι και περιλαμβάνει, από τη μια πλευρά, τη μεταβίβαση του 100% των μετοχών της Cyta Hellas στη Vodafone και, από την άλλη πλευρά, την καταβολή του ποσού των 118,1 εκατ. ευρώ από τον όμιλο Vodafone στην κυπριακή Cyta. 

Add a comment

Αναστάσιος Καλλιτσάντσης

«Είναι όντως σωστό αυτό που είπε ο κ. Κούτρας, ότι στους δύσκολους καιρούς πουλάς το εξοχικό, όχι το σπίτι σου. Αν όμως η σκεπή του σπιτιού στάζει, ή φτιάχνεις τη σκεπή, ή μέχρι να τη φτιάξεις μένεις στο εξοχικό. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν ξεπουλάς το εξοχικό με την ελπίδα ότι δεν θα ξαναβρέξει και άρα δεν θα χρειαστεί ποτέ να φτιάξεις τη σκεπή», τονίζει σε ενδιαφέρουσα συνέντευξη του στην «Κ» ο κ. Αν. Καλλιτσάντσης.  Add a comment

Δημήτριος Κούτρας

Για την επόμενη μέρα του ομίλου «Ελλάκτωρ» και για το αν είναι εφικτή η συνύπαρξη με την πλευρά των αδελφών Καλλιτσάντση έπειτα απ’ ό,τι έχει μεσολαβήσει, ο εκ των βασικών μετόχων κ. Δημήτρης Κούτρας τονίζει στον Νίκο Ρουσάνογλου της εφημερίδας "Καθημερινής" ότι θα είναι πολύ δύσκολο κάτι τέτοιο, ακόμα κι αν π.χ. προωθείτο στο τιμόνι του ομίλου ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής. 

Add a comment

Οι βασικοί μέτοχοι της "Ελλάκτωρ"

Η αιφνίδια παραίτηση τριών μελών του Δ.Σ. της «Ελλάκτωρ», το απόγευμα της Δευτέρας, 9 Ιουλίου 2018 και η επικείμενη αντικατάστασή τους από τρία νέα μέλη στην προγραμματισμένη για μεθαύριο, Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, αποτέλεσε αφορμή κορύφωσης της αντιπαράθεσης μεταξύ των βασικών μεγαλομετόχων του Ομίλου. 

Add a comment

Λεωνίδας Μπόμπολας

Σε άρθρο των Financial Times για τα τεκταινόμενα στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ο CEO του ομίλου Λεωνίδας Μπόμπολας εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ενώ παρουσίασε τον πυρήνα της στρατηγικής του για την επανεκκίνηση του ομίλου. 

Add a comment

Οι βασικοί μέτοχοι της "Ελλάκτωρ"

Tην αναβολή της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της Ελλάκτωρ για τις 25 Ιουλίου θα προτείνει ο Λεωνίδας Μπόμπολας μετά από αίτημα πολλών μετόχων. 

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...