Κυριοτερες Ειδησεις

Οτις Ρας

Μουσικη

Πέθανε στο Σικάγο σε ηλικία 84 ετών ο Ότις Ρας, ο κιθαρίστας και τραγουδιστής-θρύλος των μπλουζ. 

Add a comment

Σύλλογος Εικαστικών Μεσογαίας

Τεχνες

Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στο ”Κέντρο Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών “ Κάντζα, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Σεπτεμβρίου 2018 έγιναν με επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης του “Συλλόγου Εικαστικών Μεσογαίας” με τίτλο  “Κτήμα Καμπά”.  Add a comment

Τη μεγαλύτερη επιτυχία των τελευταίων ετών γνώρισε φέτος το Φεστιβάλ Ρεματιάς – Νύχτες Αλληλεγγύης καθώς οι θεατές που παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις του, σύμφωνα με υπολογισμούς της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου πλησίασαν τις 40.000, κόντρα στον καιρό κατά τη διάρκεια ολόκληρης της περιόδου, ο οποίος οδήγησε στην αναβολή ή ματαίωση εκδηλώσεων. 

Add a comment

Γιάννη Μόραλη

Τεχνες

Το Μουσείο Μπενάκη, η Εθνική Πινακοθήκη-Μουσείο Αλέξανδρου Σούτσου, το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης και η Γκαλερί Ζουμπουλάκη συμπράττουν στην οργάνωση της αναδρομικής έκθεσης του μεγάλου Έλληνα ζωγράφου ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΡΑΛΗ. 

Add a comment

Λυρική Σκηνή. Εναλλακτική Σκηνή

Λυρικη Σκηνη

Με μια ανατρεπτική διασκευή της κωμωδίας Βάτραχοι του Αριστοφάνη ξεκινά η Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής την καλλιτεχνική περίοδο 2018/19 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. 

Add a comment

Εθνικό Αστεροσκοπείο

Παιδι

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών ξεκινάει τον Οκτώβριο την πραγματοποίηση τριών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που απευθύνονται σε παιδιά. 

Add a comment
Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.